Ολοκλήρωση υποβολής αιτήσεων Ε’ κύκλου εισαγωγής

5 Φεβρουαρίου, 2024

Αγαπητέ/τη υποψήφιε/α, σας ευχαριστούμε που εκδηλώσατε το ενδιαφέρον σας για την παρακολούθηση του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ψηφιακές και ήπιες δεξιότητες στις επιστήμες της αγωγής» του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων  του «Ε’ Κύκλου Εισαγωγής», που ήταν προγραμματισμένη για την περίοδο 7 Ιανουαρίου έως 4 Φεβρουαρίου, ολοκληρώθηκε με την υποβολή συνολικά 2.954 αιτήσεων.

Για άλλη μία φορά η τεράστια εκδήλωση ενδιαφέροντος, ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση που μας δείχνετε.

Σας ενημερώνουμε ότι η Β’ Φάση (διαδικασία υποβολής των δικαιολογητικών) θα ξεκινήσει άμεσα, όπως όμως γίνεται κατανοητό, η επεξεργασία τόσου μεγάλου αριθμού αιτήσεων απαιτεί χρόνο. Ζητούμε λοιπόν προκαταβολικά την κατανόηση σας για την όποια καθυστέρηση τυχόν απαιτηθεί με ορίζοντα πάντα την σωστή και έγκυρη αξιολόγηση των αιτήσεων.

Παρακαλούμε όλους/ες τους/τις υποψηφίους/ες να διαφυλάξετε τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης σας, καθώς αυτός και μόνο θα χρησιμοποιείται για τη μεταξύ μας επικοινωνία.

Για το χρονικό διάστημα της ανάρτησης των δικαιολογητικών θα ενημερωθείτε σταδιακά με προσωπικό mail όσοι/όσες κληθείτε για τη Β’ φάση. Θα παρακαλούσαμε λοιπόν να παρακολουθείτε τακτικά το mail σας, καθώς και τις ανακοινώσεις του ιστοχώρου μας.

Με εκτίμηση

Γραμματεία του ΔΠΜΣ «Ψηφιακές και ήπιες δεξιότητες στις επιστήμες της αγωγής»