Ενημέρωση για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων

19 Δεκεμβρίου, 2022

Αγαπητέ/τη υποψήφιε/α, σας ευχαριστούμε για την εκδήλωση ενδιαφέροντος σας σχετικά με την υποψηφιότητά σας για την παρακολούθηση του διατμηματικού μεταπτυχιακού προγράμματος «Ψηφιακές και ήπιες δεξιότητες στις επιστήμες της αγωγής» του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων  του «Γ’ Κύκλου Εισαγωγής», που ήταν προγραμματισμένη για την περίοδο 27 Νοεμβρίου – 17 Δεκεμβρίου 2022, ολοκληρώθηκε με την υποβολή συνολικά 1503 αιτήσεων. Επισημαίνουμε ότι η τεράστια εκδήλωση ενδιαφέροντος, που ξεπέρασε τις προβλέψεις μας, μας βρίσκει όλους σε πυρετώδεις διαδικασίες ελέγχου και αξιολόγησης των αιτήσεων.

Όλοι οι υποψήφιοι έλαβαν στο προσωπικό τους mail τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους, τον οποίο και παρακαλούμε να διαφυλάξετε για τη μεταξύ μας επικοινωνία. Με ορίζοντα πάντα την έγκαιρη έναρξη των μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου που προγραμματίζεται στα τέλη Φεβρουαρίου-αρχές Μαρτίου του 2023, σας ενημερώνουμε ότι η Β’ Φάση (διαδικασία υποβολής των δικαιολογητικών) θα καθυστερήσει μερικές μέρες.

Ζητούμε την κατανόησή σας για την μικρή καθυστέρηση, που απαιτείται με ορίζοντα την ποιοτική αξιολόγηση των αιτήσεων.

Για το χρονικό διάστημα της ανάρτησης των δικαιολογητικών θα ενημερωθείτε σταδιακά με προσωπικό mail. Θα παρακαλούσαμε λοιπόν να ενημερώνεστε τακτικά από το mail σας, καθώς και τις ανακοινώσεις του ιστοχώρου μας.

Με εκτίμηση

Γραμματεία του ΔΠΜΣ «Ψηφιακές και ήπιες δεξιότητες στις επιστήμες της αγωγής»