Ενημέρωση για την υποβολή αιτήσεων του Δ’ κύκλου

23 Ιουνίου, 2023

Αγαπητέ/τη υποψήφιε/α, σας ευχαριστούμε για την εκδήλωση ενδιαφέροντος σας σχετικά με την υποψηφιότητα σας για την παρακολούθηση του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ψηφιακές και ήπιες δεξιότητες στις επιστήμες της αγωγής» του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων  του «Δ’ Κύκλου Εισαγωγής», που ήταν προγραμματισμένη για την περίοδο 25 Μαΐου – 17 Ιουνίου 2023, ολοκληρώθηκε με την υποβολή συνολικά 2241 αιτήσεων. Επισημαίνουμε ότι η τεράστια εκδήλωση ενδιαφέροντος, που ξεπέρασε τις προβλέψεις μας, μας βρίσκει όλους σε πυρετώδεις διαδικασίες ελέγχου και επεξεργασίας των αιτήσεων.

Όλοι οι υποψήφιοι έλαβαν ή θα λάβουν σε πολύ σύντομο διάστημα στο προσωπικό τους mail τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης τους, τον οποίο και παρακαλούμε να διαφυλάξετε για τη μεταξύ μας επικοινωνία. Με ορίζοντα πάντα την έγκαιρη έναρξη των μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου που προγραμματίζεται τον Οκτώβριο του 2023, σας ενημερώνουμε ότι η Β’ Φάση (διαδικασία υποβολής των δικαιολογητικών) θα καθυστερήσει μερικές μέρες.

Ζητούμε την κατανόηση σας για την μικρή καθυστέρηση, που απαιτείται με ορίζοντα την σωστή και έγκυρη αξιολόγηση των αιτήσεων.

Για το χρονικό διάστημα της ανάρτησης των δικαιολογητικών θα ενημερωθείτε σταδιακά με προσωπικό mail όσοι/όσες κληθείτε για τη Β’ φάση. Θα παρακαλούσαμε λοιπόν να ενημερώνεστε τακτικά από το mail σας, καθώς και τις ανακοινώσεις του ιστοχώρου μας.

Με εκτίμηση

Γραμματεία του ΔΠΜΣ «Ψηφιακές και ήπιες δεξιότητες στις επιστήμες της αγωγής»